ASP

ASP staat voor Application Service Provider

Admin-PORTAL.nl is een full service Application Service Provider en levert een breed scala aan kantoorsoftware via het internet. Wij leveren ‘software as a service’ (SaaS), ook wel ‘software on demand’ genoemd.

Met een abonnement op onze service hoeft u nooit meer dure softwarelicenties aan te schaffen. U betaalt een vast bedrag per maand en krijgt daarvoor toegang tot de door u gewenste applicaties.

De voordelen van niet-lokaal geïnstalleerde software zijn talrijk. U krijgt 100% functionaliteit, terwijl u de kosten deelt met onze andere klanten. Dat zorgt voor aanzienlijke kostenvoordelen. Bovendien profiteert u van het gemak van geautomatiseerde updates. En met onze helpdesk is support altijd binnen handbereik.

Flexibel

Onze flexibele services schikken zich razendsnel naar uw veranderende eisen. Of u nu behoefte heeft aan nieuwe software of meer schijfruimte. Ook een wijziging in het aantal gebruikers is geen enkel probleem. Onze schaalbare oplossingen zijn een uitkomst voor elk bedrijf, ongeacht omvang.

Altijd up-to-date

Door de geautomatiseerde updates hoeft u nooit meer zelf te updaten. Dat scheelt u kostbare tijd. U maakt bovendien altijd gebruik van de meest recente versie en voorkomt daarmee onder meer softwareconflicten.

Betrouwbaar en veilig

In ons hightech serverpark bewaken hoogwaardige apparatuur en state of the art beveiliging de optimale werking van uw applicaties. Dankzij heldere service level agreements weet u precies op welke service u recht heeft. Onze faciliteiten, infrastructuur en beveiligingstechnieken voldoen aan de hoogste normen. Zo weet u zeker dat uw software onberispelijk functioneert.

Voordelig

U hoeft nooit meer dure softwarelicenties aan te schaffen. Ook worden de hoge implementatiekosten geëlimineerd. In plaats hiervan betaalt u een vast bedrag per maand voor het gebruik van de software. Omdat de software draait op onze servers, bespaart u ook op de aanschaf en het onderhoud van uw hardware.

Toegankelijk en gemakkelijk 

U kunt de software vanaf iedere willekeurige pc  met een internetverbinding gebruiken en profiteert van maximale functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wij zorgen voor de installaties, updates, het onderhoud en beheer. Zo hebt u wel de lusten, maar niet de lasten van software-eigendom. Wij hebben de gangbare sofware(licenties) op voorraad en kunnen deze meestal binnen 24 uur ter beschikking stellen; de Service Online Administratie is doorgaans binnen twee weken geïmplementeerd. 

 

Vul het contactformulier voor meer informatie of een afspraak.