U wilt altijd up-to-date zijn?
De voordelen voor u als klant!

 • Toegang tot Internet wordt centraal geregeld vanuit de ADMIN-Portal.nl server locatie.
 • ADMIN-Portal.nl garandeert een razendsnelle toegang tot Internet en past complexe beveiligingtechnieken toe.
 • ADMIN-Portal.nl maakt altijd gebruik van hoogwaardige en betrouwbare apparatuur. Zulke geavanceerde systemen vallen bij de meeste organisaties buiten het budget.
 • ADMIN-Portal.nl heeft een professionele helpdesk voor de meest gangbare kantoorsoftware.
 • De aangeboden desktop is erg flexibel. Wijzigingen in programmatuur zijn snel door te voeren.
 • ADMIN-Portal.nl heeft veel programma's met licenties op voorraad. Nieuwe programmatuur is doorgaans binnen 24 uur beschikbaar.
 • Een combinatie van eigen software en de ADMIN-Portal.nl desktop is mogelijk. De klant kan bepaalde software intern houden, en toch gebruikmaken van de desktop.
 • Klanten van ADMIN-Portal.nl zijn minder investering kwijt aan software. ADMIN-Portal.nl koopt software in voor alle gebruikers van alle klanten. Uiteraard met flinke kortingen. Individuele klanten van ADMIN-Portal.nl profiteren daarom mee van een korting die doorgaans alleen geldt voor afnemers van een groot aantal licenties.
 • De klant betaalt voor het ICT-pakket een vast bedrag per gebruiker per maand. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. 

De voordelen voor uw automatiseringsafdeling

 • Het onderhoud aan hardware wordt aanzienlijk vereenvoudigd. ASP reduceert het totaal aantal servers aanzienlijk. In een ideale situatie zijn zelfs geen server meer bij de klant aanwezig. ADMIN-Portal.nl's applicatieserver biedt alle benodigde ICT-services.
 • Het ASP concept kan toegepast worden op 'verouderde' PC's. Vaak is het zo dat nieuwe versies van sofware een aanzienlijk groter beslag leggen op de processorsnelheid, geheugen en harde schijf van de gebruikte computer. Bij gebruik van ASP worden deze faciliteiten van de servers benut. Deze computers zijn zodanig ingericht dat deze een optimale werking van het ASP concept garanderen.
 • Door gebruik te maken van TC's (Thin Clients) kan een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd worden, omdat deze apparaten goedkoper en minder storingsgevoelig zijn dan 'gewone' PC's. Bovendien zijn de TC's volledig gebruikersonafhankelijk zodat ze flexibel ingezet kunnen worden.
 • ADMIN-Portal.nl verzorgt al het onderhoud aan de verbindingen tussen de verschillende vestigingen van een bedrijf. ADMIN-Portal.nl garandeert dat deze lijnen presteren volgens de vooraf vastgelegde normen. Het onderhoud aan de lijnen wordt vaak onderschat. Slechte prestaties zijn dikwijls het gevolg van onvoldoende beheer. Met ASP blijft de IT-afdeling alleen verantwoordelijk voor het beheer van het kantoornetwerk.
 • ADMIN-Portal.nl garandeert de beschikbaarheid van zowel hardware als software. Een per klant opgestelde overeenkomst beschrijft de beschikbare schijfruimte per gebruiker. De klant hoeft dus nooit meer extra harde schijven aan te schaffen om de gebruikers te voorzien van de nodige opslagcapaciteit.
 • Een van de meest tijdrovende zaken is het up-to-date houden van de software. Ook dit is niet langer nodig, want ADMIN-Portal.nl regelt alle updates centraal. In overleg met de klant komen nieuwe versies van software beschikbaar. Conflicten die ontstaan doordat eindgebruikers verschillende versies van de software gebruiken, behoren tot het verleden. ADMIN-Portal.nl kan tevens voorzien in het beheer van de licenties van de gebruikte software. ADMIN-Portal.nl scant alle programmatuur, documenten, emails e.d. op virussen volgens de meest recent bekende virusdefinities. Dit scannen verloopt razendsnel omdat alle software en documenten zich op één centrale locatie bevinden. Het is dus niet meer nodig om alle computersystemen afzonderlijk te controleren. Dit betekent niet dat alle computers virusvrij zijn. Het garandeert wél dat de documenten en programma's op de ADMIN-Portal.nl desktop vrij zijn van virussen.
 • Door deze tijdsbesparing komt er meer tijd beschikbaar voor de dienstverlening aan de interne klanten. Ook kan de afdeling zich meer richten op beleidsmatige zaken en een actievere rol spelen in kritische bedrijfsprocessen.

De voordelen van ASP voor uw gebruikers

 • Als het bedrijf gebruik gaat maken van ASP diensten, verandert er in eerste instantie weinig voor de gebruikers. Ze zien hetzelfde computerbeeld als voorheen, met vrijwel dezelfde functionaliteit. Maar de techniek erachter werkt volledig anders. De software staat immers niet meer op uw PC geïnstalleerd, maar bereikt de computer via een netwerkaansluiting. Daarmee krijgt de gebruiker een aantal nieuwe mogelijkheden.
 • De desktop is niet meer plaatsgebonden. De gebruiker laadt de software en de documenten in over het netwerk. De computer met de cliëntsoftware kan aangesloten zijn op het netwerk van de zaak. Of de gebruiker zet via een telefoonlijn een verbinding op vanuit huis of een hotel. Ook draadloze verbindingen behoren tot de mogelijkheden.
 • De desktop is niet meer computergebonden. Alleen de cliëntsoftware moet op de computer staan. Meer is niet nodig. De software start automatisch de desktop op en de gebruiker kan aan de slag. Met de situatie zoals hij/zij die de laatste keer, op welke computer dan ook, heeft achtergelaten.
 • De gebruiker werkt altijd met de nieuwste versie van de software. Welke computer hij ook gebruikt, het programma is altijd hetzelfde. Er bevindt zich immers maar één versie op de applicatieserver. Versieconflicten doen zich dus nooit meer voor. Zolang hij met de ADMIN-Portal.nl desktop werkt, heeft de gebruiker altijd permanent toegang tot het Internet. E-mail is dus altijd beschikbaar en er kan onbeperkt op het Internet worden gesurft. 

 

 

Vul het contactformulier voor meer informatie of een afspraak.